Monday, November 24, 2014

Chocolate Cupcakes with Black Currant Frosting

Views:

If you're having a party and you're searching for a recipe which will suit perfectly, look no further. My guests loved these cupcakes and seriously who wouldn't? And the best part is that these will only take half an hour to make.

Если Вы планируете вечеринку и не знаете, чем угощать гостей - у нас есть очень простое решение - попробуйте приготовить эти шоколадные капкейки с ягодным топпингом. Моим гостям они невероятно понравились, тяжело представить, что все могло быть иначе. И самое главное - Вам понадобится всего лишь 30 минут для приготовления этого десерта.

CHOCOLATE CUPCAKES


Ingredients:

1 cup almond milk
1 tsp apple cider vinegar
3/4 cup sugar
1/3 cup vegetable oil
1 1/2 tsp vanilla
1 cup flour
1/3 cup cocoa
3/4 tsp baking soda
1/2 tsp baking powder
1/4 tsp salt

Directions:
  1. Preheat the oven to 175 C and line your muffin pan with paper liners.
  2. In a small bowl, whisk together the milk and the apple cider vinegar and set aside.
  3. In a large bowl mix all the dry ingredients except sugar.
  4. In a second large bowl, whisk together the sugar, oil, and vanilla.
  5. Add the milk to the wet ingredients and beat until foamy.
  6. Add the dry ingredients to the wet, and mix until smooth.
  7. Divide the batter between the 12 cupcake liners, and bake for 18 - 20 minutes.
  8. Let cool completely before topping.
Serving size: 100 g
Nutritional value: 295.22 calories
protein: 5.49 g,  fat:  13.43 g, carbohydrates: 38.36 g

ШОКОЛАДНЫЕ КАПКЕЙКИ

Ингредиенты:

1 чашка миндального молока
1 ч.л. яблочного уксуса
3/4 чашки сахара
1/3 чашки растительного масла
1 1/2 ч.л. ванили
1 чашка муки
1/3 чашка какао
3/4 ч.л. соды
1/2 ч.л. разрыхлителя
1/4 ч.л. соли

Способ приготовления:
  1. Разогрейте духовку до 175 C и подготовьте форму для выпечки маффинов.
  2. В маленькой миске смешайте молоко и яблочный уксус.
  3. В большой миске смешайте все сухие ингредиенты кроме сахара. 
  4. В отдельной миске смешайте сахар, растительное масло, и ваниль. 
  5. Добавьте молоко к жидким ингредиентам и взбейте электрическим миксером. 
  6. Смешайте сухие и ждикие ингредиенты.
  7. Распределите тесто по формам и выпекайте 18 - 20 минут.
  8. Дайте капкейкм остыть на решетке до того как украшать кремом.

Порция: 100 г 
Энергетическая ценность: 295.22 ккал
белки: 5.49 g,  жиры:  13.43 g, углеводы: 38.36 g

BLACK CURRANT FROSTING

Ingredients:

1 cup cashews

2 Tbsp coconut oil (melted)
3/4 cup black currant
2 Tbsp maple syrup
vanilla

Directions:


1. Soak cashews overnight.

2. Drain and rinse the cashews.
3. Blend cashews, coconut oil, maple syrup and vanilla until smooth.
4. Add the currant and blend again. You can blend it until smooth, or just a little bit to combine. I have blended until smooth to get this nice color.
5. Put the frosting in the fridge.
6. Оnce the cupcakes are cool, you can decorate them with cool frosting.

Our vegan black forest cupcakes are ready, enjoy!

Serving size: 100 g
Nutritional value: 420.49 calories
protein: 12,16 g,  fat:  34,53 g, carbohydrates: 16,25 g

ТОППИНГ ИЗ ЧЕРНОЙ СМОРОДИНЫ

Способ приготовления:

1. Замочите кешью в чистой воды на ночь.

2. Слейте воду и промойте кешью. 
3. В блендере измельчите до однородной массы кешью, растопленое кокосовое масло, кленовый сироп и ваниль.
4. Добавьте ягоды и измельчите.
5. Украсьте капкейки кремом с помощью кондитерского мешка.

Порция: 100 г 
Энергетическая ценность: 420.49 ккал
белки: 12,16 g,  жиры:  34,53 g, углеводы: 16,25 g

No comments :

Post a Comment